HEALTH, FOOD AND CIENCE.
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In food, with aliments normally considered secundary ones, we do like this: if we DOUBT that it were, f. e., the olives which made us bad, we cess to eat them or eat less; if the efect cess, it must be the diagnostic is correct.
Then, the same is aplicable to the aliments considered fundamentals, as meat, for example. And if I say CONSIDERED it is because it is even only that: there are vegetable proteins (soy, seitan, grains, beans...) much better adequated to our organisms than meat and fish.
So, next time you have problems in stomac, lungs, skin, anus... see very well if the cause is not the meat you eat!
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SAÚDE, ALIMENTAÇÃO E CIÊNCIA
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Em alimentação, nos alimentos normalmente considerados secundários, fazemos assim: se DESCONFIAMOS que foram, p.e., as azeitonas que nos fizeram mal, deixamos de as comer ou comemos menos; se o efeito desapareceu, em princípio é porque o diagnóstico está correcto.
Ora, o mesmo se aplica a alimentos considerados fundamentais, como a carne, por exemplo. E digo CONSIDERADOS porque é mesmo só isso: há proteínas vegetais (soja, seitan, grãos, feijões...) bem mais adequados ao nosso organismo do que a carne e o peixe.
Deste modo, da próxima vez que tiver, p.e., (por exemplo) um problema no estômago, nos intestinos, nos pulmões, na pele, no ânus... VEJA BEM se não é da carne que come!
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